Public Relations & Advertising Summit 2019

GSF Konferans Salonu

#DIGITALPRANDADVERTISINGSUMMIT2019 PROGRAM AKIŞI YAYINLANDI!

Dijital dünyanın gelişim sürecinde halkla ilişkiler ve reklamcılık sektörlerinin geçirdiği değişim ve dönüşümlerin ele alınacağı “Digital Public Relations and Advertising Summit 2019”, 25 Nisan tarihinde ulusal ve uluslararası şirketlerin yöneticilerine ve dijital ajanslara ev sahipliği yapacaktır.

Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi/Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümleri öğrencileri tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “Digital Public Relations and Advertising Summit 2019”, Dr. Öğretim Üyesi Duygu Aydın Aslaner ve Dr. Öğretim Üyesi A.Gökçe Aslaner’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilecektir.

Digital Public Relations&Advertising Summit'e bu sene Milliyet Pembenar Yazarı Serap Torun, Enerjisa Müşteri Deneyimi Takım Yöneticisi Elif Baydar, PepsiCo Türkiye Dijital Pazarlama ve PEP Creative Studio Yöneticisi Volkan Budak, Muse İstanbul CEO'su Serdar Ekrem Şirin, Huawei Türkiye Dijital Pazarlama Müdürü Kemal Çifci, Gorilla Animasyon Stüdyosu Kurucusu Fatih Sinan Şimşek ve Digital Age Yazı İşleri Müdürü Savaş Önemli gibi alanında söz sahibi profesyoneller konuk olacaktır.

Kayıt için tıklayınız.

KATILIM HERKESE AÇIK, SERTİFİKALI VE ÜCRETSİZDİR.