Sürdürülebilirlik Zirvesi'18

İnan Kıraç Conference Hall

Yeditepe Üniversitesi ile Unilever’in mentor ve destekleriyle kurulan Türkiye'nin ilk Sürdürülebilirlik Öğrenci Elçi Ekibi(YUSLP) açılışı “Sustainability Summit’18” ile yapıyor.
19 Ekim 2018 Cuma günü 09.30-16.30  saatleri arasında Türkiye'deki tüm üniversite öğrencilerinin katılımına açık şekilde Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Salonu'nda düzenlenecek. Standart etkinliklerin yanı sıra özgün içeriğiyle pek çok fikir kazanacağınız, bunun yanında pek çok sürprizi de içinde bulunduracak olan Sürdürülebilirlik Zirvesi'ne dev markalar destekçi olarak yer alacak.
Birçok değerli konuşmacıların yer alacağı etkinliğe online olarak katılım sertifikası verilecektir.

Zirve katılımı için iki farklı opsiyon geçerli :

İlk seçenek Biletino üzerinden alacağın bilet ile TOG vakfına doğrudan bağışta bulunabilirsin.

Ya da linkte yer alan kayıt formunu doldurarak ücretsiz şekilde yerini alabilirsin.

bit.ly/SurdurulebilirlikZirvesi18

Sen de katılarak bu hareketin bir parçası ol!