Yaradılışın Yedi Günü II

GSF 4.Kat Giriş

Yeditepe Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Plastik Sanatlar ve Resim Bölümü Doktora (sanatta yeterlilik) öğrencisi Fadime Türk'ün gerçekleştireceği  ‘’Yaradılışın Yedi Günü’’ adlı performans, insan bedeni aracılığıyla Tanrı’nın yaratış sürecindeki aşamalarını beden ile bilinç arasındaki duvarları kaldırarak, salt düşünsel bakış açısıyla ortaya çıkaracak.

Her bir kostüm, yaradılışın bir gününü temsil ederek, göklerin, denizlerin, hayvanların, insanoğlunun; kısacası kainattaki her şeyin bilincine bir ayna tutacak.

Kullanılan inorganik materyaller  organik olanı temsil etmek adına;  Fadime Türk'ün performansıyla soluk bularak, seyirciye bu döngüdeki yerini sorgulatmayı amaçlıyor.

Güzel Sanatlar Fakültesi  Plastik Sanatlar ve Resim Bölümü   ile ilgili merak ettiğiniz her şey web sayfalarında..