E.g., 12/06/2019
Ara 09

Dünyada ve Türkiye’de markaların yürüttüğü stratejik yaklaşımlar ve bu amaçla gerçekleştirdiği iletişim faaliyetlerinin ele alınacağı “Marka Zirvesi 2019”, ulusal ve uluslararası şirketlerin yöneticilerine ev sahipliği yapacaktır.

Ara 09

Yeditepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümü, Güzel Sanatlar Fakültesi, Gelişim ve Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi ile öğrenci kulüplerimizin katılımıyla 9 Aralık Pazartesi gününü bizlerle Farklılıklarımız Zenginliklerimizdir Festivalini kutlamaya davet ediyoruz.

Ara 07

Geleceğin Yapısı’nın konuşulacağı FUTURE SEMINAR – EXPO etkinliğimizde: Yapı sektörü dünya genelinde nereye doğru gidiyor? Sektördeki inovasyonlar nelerdir ve bunların devamında gelecekte bizi neler bekliyor? Gelecekte sektörde yer almak isteyen çalışan adayları için gereklilikler neler olacak? Geleceğin malzemesi nedir? Bilim ve teknolojinin sürekli gelişimi yapı sektörüne nasıl yansıyor vb.

Ara 06

Prof. Dr. Arsev Eraslan