E.g., 09/25/2022
Eki 10

Yeditepe Üniversitesi Küresel Eğitim ve Kültür Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KEKAM) ve Uşak Üniversitesi Göç Araştırmaları ve Siyaset Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliği ile bu yıl altıncısı düzenlenecek olan “21. Yüzyılda Uluslararası Göç” konferansı, alanında önde gelen akademisyen ve uzmanların katılımıyla 10-11 Ekim 2022 tarihlerinde hibrit olarak gerçekleştirilecektir.

Eyl 19

Enerji, Emisyonlar ve İklim Değişikliği: Sıfır Karbon Emisyonlu Elektrik Enerjisi Üretiminde Zorluklar ve Üretim Gereçlerinde İnovasyon

Turgut M. Gür

Tem 22

''1. Yeditepe Aritmi Sempozyumu 2022'' 22 Temmuz 2022 tarihinde Yeditepe Üniversitesi Kozyatağı Hastanesi'nde gerçekleştirilecektir. Sempozyum ile Türkiye'deki elektrofizyologların ve kardiyologların eğitimine katkı sağlanması amaçlanmaktadır. Kompleks Elektrofizyolojinin bazı özel alanlarının değerlendirileceği sempozyumda ayrıca cath laboratuvarından Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Tolga Aksu tarafından canlı bir vaka sunumu da yapılacaktır.

Haz 03

3-4 Haziran 2022 tarihlerinde Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi konferans salonunda düzenlenmesi planlanan, "Genç Meraklılar için Nörogenetik Semineri" etkinliğine katılımlarınızı bekliyoruz.

May 25

Dilek Gönüllüleri Kulübü olarak geleneksel olarak düzenlediğimiz 10. Dilek Ödülleri Gecemizde, sizlerin oylarıyla belirleyeceğimiz 2022 yılının enlerine ödüllerini veriyoruz.

May 17

Keyifli ve bol hikayeli bir boğaz yolculuğuna çıkmaya hazır mısın?

May 16

Dokunsal Materyal Atölyesi / Altı Nokta Körler Vakfı

Tarih: 16 Mayıs 2022 (13.00 – 14.30)

Yer: Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Ek Bina 4E02

May 10

Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 2022 Bahar Dönemi Etkinlikleri başlıyor. Bölüm mezunlarımızdan makyaj sanatçısı Kübra Karaçay’ın konuk olacağı “Sinema ve Televizyonda Plastik Makyaj” başlıklı atölye, 10 Mayıs Salı13.00 - 16.00 saatleri arasında Güzel Sanatlar Fakültesi Binası 2. Kat TV Stüdyosu’nda yapılacaktır.

Nis 26

Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü Sanat Konuşmaları Dizisi XXIII. seminerinde Selvin Cuhruk Gafuroğlu'nu konuk ediyor. "Türkiye'de Galericilik" hakkında konuşmaların yapılacağı etkinlik 26 Nisan 2022 Salı günü saat 19.30'da çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.

Sayfalar