E.g., 11/16/2018

Katılım Ücretlidir.

Detaylı Bilgi İçin : law.yeditepe.edu.tr

Ara 03

İş imkanları... staj fırsatları... sektörün önde gelen isimleri ile buluşuyorsunuz!

Gerçekleşecek olan etkinliklere kayıt olmak  için yuvam@yeditepe.edu.tr adresine bildirimde bulunulması gerekmektedir.

Ara 01

Katılım Ücretsizdir. Katılım belgesi talep eden katılımcıların 20 Kasım 2018 Salı günü saat 18.00'e kadar ecrin.bayrak@yeditepe.edu.tr veya ece.candelen@yeditepe.edu.tr adresine e-posta göndermeleri gerekmektedir.

Katılım belgesi sempozyum sonunda verilecektir.

Kas 29

Yeditepe Üniversitesi , Sağlık  Bilimleri  Fakültesi  Hemşirelik Bölümünün, Hemşirelikte 10.yıl etkinliği ''Hemşirelikte Geleceğin Tasarımı Sempozyumu'' Program akışı  ve detaylarına Sağlık Bilimleri Fakültesi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Kas 29

Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliğinin düzenlediği UYMK'2018 7. Ulusal Yazılım Mimarisi Konferansı 29 - 30 Kasım 2018 tarihleri arasında Yeditepe Üniversitesi'nde gerçekleşecek.

Kas 24

24 Kasım 2018 Cumartesi günü Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi’nde düzenlenecek olan “İleri Arter Kan Gazı Kursu” nun kontenjanı 70 kişi ile sınırlı olduğundan dolayı kurs kayıtları dolmuştur.

Gösterdiğiniz yoğun ilgiye teşekkür ederiz. Hemşirelere ve hekimlere yönelik olan eğitimimiz ileri bir tarihte tekrarlanacaktır.

Kas 14

Kendini birçok farklı alanda kanıtlamış, hayatın çok yönlü olabileceğini bizlere göstermiş olan sayın Ercan Kesal psikoloji hakkında yapacağı söyleşiyle aramızda olacak!

Uygulamalı psikoloji yüksek lisans mezunu, yönetmenlik ve oyunculuk yapan, kitaplar yazan ve de tıp doktoru olan sevgili Ercan Bey’in çok yönlülüğüyle  bu alanlarda elde ettiği tecrübeleri bizlerle paylaşacak.

Kas 12

“Sağlık Ağızdan Başlar” temalı ağız ve diş sağlığı seminerleri 12 Kasım Pazartesi 14.00’te Dr. Öğretim Üyesi Nilüfer Ersan’ın sunumuyla devam ediyor.

Seminere katılımınızdan mutluluk duyacağız.

Kas 12

Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nün gerçekleştirdiği ''Kentsel Dönüşüm Konferansı''  2 oturum şeklinde düzenlenecek.

Kas 09

Aramızdan Ayrılışının 80.Yıl Dönümünde Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Töreni 9 Kasım 2018 Cuma günü 14.00 - 16.00 saatleri arasında İnan Kıraç Salonu'nda gerçekleşecek.