E.g., 12/17/2018
Oca 16

Prof. Fevzi Karakoç'un yönettiği Yaratıcı Stüdyo dersinin çıktılarından oluşan Tasarımda Tesadüf sergisi 06.12.2018 - 16.01.2019 tarihleri arasında GSF Galeri'de izleyici ile buluşuyor.

instagram: @yeditepegsf 'de sergi videosu izlenebilir.

Ara 18

Türkiye'nin sayılı müzik hukuku avukatlarından Av. Eda Salman Bayraktar, iki ünlü müvekkili ve rap dünyasının saygıdeğer isimleri Şehinşah sahne adıyla bilinen Ufuk Yıkılmaz ve MuştA sahne adıyla bilinen Anıl Kasarcı'yla  ile birlikte okulumuza geliyor.

Ara 15

Yeditepe Üniversitesi Tarih Topluluğu'nun ev sahipliği yaptığı I. Türkiye Üniversitelerarası Tarih Kulüpleri ve Toplulukları Kongresi 15 - 16 Aralık 2018 tarihlerinde İnan Kıraç Salonunda gerçekleşecek.

yutarih@yeditepe.edu.tr

Ara 13

Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri tarafından ikincisi düzenlenecek olan Marka Zirvesi 2018, Dr. Öğretim Üyesi Duygu Aydın Aslaner’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek.

Ara 10

“Sağlık Ağızdan Başlar” temalı ağız ve diş sağlığı seminerleri 10 Aralık Pazartesi 14.00’te Dr. Öğretim Üyesi Nilüfer Ersan’ın sunumuyla devam ediyor.

Seminere katılımınızdan mutluluk duyacağız.

Ara 10

Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü 2018 Güz dönemi son ders konferansı olarak 10 Aralık 2018 Pazartesi günü GSF 8. kat konferans salonunda Nevzat Sayın'ın 'Sessizce içinde yaşadığımız ve hiç konuşmadığımız bir mesele olarak mekan'  konulu konuşması gerçekleşecek.

Ara 08

Simultane Çeviri Yapılacaktır.