Güzel Sanatlar Fakültesi 2018 Mezuniyet Projeleri 'odak' Sergisinde Buluşuyor

Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2018 mezuniyet projelerinden hazırlanan ''odak'' sergisi  8-20 Ekim 2018 tarihleri arasında sanatseverlerle buluşuyor.

Yetiştirdiği sanatçı ve tasarımcıların üretimlerinden oluşan Güzel Sanatlar Fakültesi karma sergisi 'odak', sanat ve tasarım eğitiminde, farklı bakış açılarını ve yaratıcılığı geliştirmeyi eğitiminin odak noktası olarak kabul eden; Plastik Sanatlar, Grafik Tasarımı, Moda ve Tekstil Tasarımı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Tiyatro ve Sanat Yönetimi bölümlerinin üretimlerini biraraya getirdi .

8 - 20  Ekim 2018 tarihleri arasında Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi Galeri A+B alanında halka açık olacak serginin açılışı, 8 Ekim 2018 pazartesi  günü  saat 18.00' de gerçekleşecek.

Haberin devamı Güzel Sanatlar Fakültesi web sayfasında ..