Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü Şubat Ayı Eğitimleri Başlıyor!

Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü bünyesinde açılan 2017 - 2018 Bahar Dönemi Kişisel Gelişim Günleri Şubat ayı eğitimlerimizin bilgisine aşağıda ulaşabilir, online başvurunuzu iletebilirsiniz.

Tüm öğrenci ve mezunlarımızın katılımına açıktır.

3D Max Giriş - Orta Seviye Eğitimi

Katılımın kontenjan ile sınırlı olduğu eğitimimiz 4 hafta sürecek olup, başvurular bit.ly/kggbasvuruform linki üzerinden alınacaktır.

Girişimcilik Yolunda Her Şey

Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü olarak Girişimci öğrenci ve mezunlarımıza özel olarak planlamış olduğumuz eğitim programı kapsamında, uzman eğitmenlerimiz mentörlüğünde; Girişimci Nasıl Olunur?, Marka Yönetimi ve Geliştirme, İnovasyon ve Yenilik Yönetimi, Nasıl Yatırımcı Bulabilirim?, İş Planı ve Ticarileştirme konu başlıkları derinlemesine incelenecektir.

Sınırlı sayıda katılımın olacağı programımız 3 hafta sürecek olup, başvurular bit.ly/kggbasvuruform linki üzerinden alınacaktır.

Autocad Giriş Seviye

Etkili Özgeçmiş Hazırlama Eğitimi

Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü bünyesinde öğrencilerimizi profesyonel hayata hazırlamak amacı ile planladığımız Etkili Özgeçmiş Hazırlama Eğitiminin başvuruları bit.ly/kggbasvuruform linki üzerinden alınacaktır.

İletişim, İmaj ve Mesleki Gelişim Programı

Siyaset Bilimi ve Uluslarası İlişkiler Bölümü ve Hukuk Fakültesi öğrencilerimize özel olarak planlamış olduğumuz, 6 oturum şeklinde gerçekleşecek olan eğitimimiz için başvurular bit.ly/kggbasvuruform linki üzerinden alınacaktır.

Adobe Photoshop Giriş Seviye Eğitimi

Adobe Illustrator Giriş Seviye Eğitimi

SAP FI Modül Eğitimi

Katılımın kontenjan ile sınırlı olduğu eğitimimiz 2 gün sürecek olup, başvurular bit.ly/kggbasvuruform linki üzerinden alınacaktır.