Kayıt Dönemi COVID-19 Rehberi

Tüm dünya ile birlikte verdiğimiz COVID 19 mücadelemiz süresince, Mart ayından bu yana online derslerle akademik faaliyetlerimizi eksiksiz sürdürmenin yanı sıra özverili sağlık kadromuzun yoğun emekleriyle Üniversite Hastanelerimizde salgın mücadelesine aktif destek vermeye devam ediyoruz.

Yeditepe Üniversitesi kayıt işlemlerinizi güvenle online olarak yapabilirsiniz.

Kampüste verilecek kayıt hizmetleri kapsamında tüm mensuplarımızın, öğrencilerimizin ve velilerimizin sağlığının korunması en temel önceliğimizdir. Bu nedenle gerek kayıt esnasında gerek 2020-2021 Akademik Yılında uygulayacağımız kuralları, Üniversite Hastanemizde pandemi sürecinde aktif görev alan uzman sağlık kadrolarımızdan oluşan Bilim ve Danışma Kurulu Üyelerimizin değerli katkılarıyla hazırladık.

Kayıt Dönemi COVID-19 Rehberi için tıklayınız.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da aday öğrenci ve velilerimizi en iyi şekilde ağırlayacağımıza, bu zorlu dönemde en doğru kararları almaları yönünde destekleyeceğimize inanıyorum.

Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl