Mimarlık Bölümü Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları (Haziran 2020)

T.C.
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ

MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI’NDAN

28.02.2020 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümünde ilan edilen 1 adet Araştırma Görevlisi kadrosuna yapılan başvurular değerlendirilmiş olup, ön değerlendirme sonuçlarına göre aşağıda ismi yazılı kişi / kişiler, 17 Haziran 2020 Çarşamba günü saat 10.00’da Mimarlık Fakültesi, Güzel Sanatlar Binası, 7E03 nolu sınıfta yapılacak olan sınava girmeye hak kazanmışlardır.

Adayların Adı-Soyadı;

ÖĞRETİM ÜYESİ DIŞINDA KALAN KADROLARA YAPILACAK ATAMALARDA
KULLANILACAK OLAN ÖN DEĞERLENDİRME TUTANAĞI

SIRA

ADI-SOYADI

ALES PUANI

ALES PUANI 60%

KPDS/ÜDS-YÖKDİL

KPDS/ÜDS PUANI 40%

LİSANS NOTU, 100'LÜK

TOPLAM
PUAN

Tuğba Kavak

2Pınar Lütfiye Alkan8551793284,7083

ÖĞRENCİLERİN UYACAĞI ÖNLEMLER

1. Maskenizi yanınızda bulundurmalı ve kampüse girmeden önce maskenizi takmalısınız.
  2. Sınav esnasında sosyal mesafe şartı ile maskelerinizi çıkarabilirsiniz.
  3. Sınav alanına girmeden önce ateş ölçümü yaptırmanız gerekmektedir. Kampüs girişleri üst kapı güvenlikten yapılmakta olup kampüse girişlerde ateş ölçümü zorunludur.
  4. Ateşi 37.8 in üzerinde olanlar sınav alanına alınmayacaktır.
  5. Astım hastası olan öğrenciler doktor raporu ile astım ile ilgili spreylerini getirebilir.