Mimarlık Fakültesi Öğrencilerine 15 gün Boyunca İtalya’da Workshop İmkanı !

Mimarlık Fakültesi, Mimarlık  Bölümü ve Sürekli Eğitim Merkezi'nin, Camerino Üniversitesi ile ortak düzenlediği Ascoli Picena,İtalya'da gerçekleşecek olan Workshop , Mimarlık Bölümü lisans öğrencilerinin katılımına açıktır.

17 Haziran – 2 Temmuz 2018 tarihleri arasında hafta içi günlerde 09:00 – 18:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Yer : Camerino Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Okulu (SAAD), Ascoli Piceno, Italya

Detaylı bilgi ve ön kayıt için tıklayınız

Başvuruların uygun formatta caglayan.ince@yeditepe.edu.tr adresine “Başvuranın Adı, Italy 2018 Summer Workshop” adı ile gönderilmesi gerekmektedir.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler :

• Niyet mektubu (İngilizce, A4 boyutunda, PDF formatında)
  • Portfolyo (İngilizce, A3 veya A4 boyutlarında, PDF formatında, maksimum 7MB)
  • Kapak sayfasında başvuru sahibinin adı, öğrenci numarası, e-posta adresi (iletişim için kullanılacaktır) ve uyruğu belirtilmelidir.
  • En fazla 5 sayfa olacak şekilde başvuru sahibinin tamamlamış olduğu Mimari Tasarım ve diğer derslerden olan çalışmaları, yarışma, çalıştay vb. çalışmaları. Her çalışma bir sayfada ifade edilecek şekilde hazırlanılmalı. Her proje çalışması için başvuru sahibi dersin kodunu, dersin adını ve ders yürütücüsünün adını sayfaya dahil etmelidir.

Başvuru için son tarih :29.01.2018

Yeditepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi TÜSEM Konseyi üyesidir.
İnönü Mah. Kayışdağı Cad. 26 Ağustos Yerleşkesi 34755 Ataşehir - İstanbul
Tel: 0 (216) 578 00 00 Fax: 0 (216) 578 00 00
yeditepesem@yeditepe.edu.tr

Sürekli Eğitim Merkezini Sosyal Medyada da Takip Edin !