OBSS Code Masters ile Sen de Yeteneklerini Göster!

Kariyer Festivali ’18 kapsamında 28 Şubat Çarşamba günü gerçekleşecek olan Code Master Yarışması’ nda sende kodlama ve algoritma becerilerini göster.

Kariyer Gelişim Ofisi ve OBSS iş birliği ile gerçekleşen yarışmanın ilk aşaması kampüs içerisinde bireysel olarak gerçekleşirken, ilk 3 e kalan öğrencilerimiz, ikinci aşamada iki arkadaşını daha projeye dahil ederek takımını kurucak ve 29-30 Nisan tarihlerinde OBSS Teknopark Ofis’te Üniversiteler arası yarışmaya katılmaya hak kazanacak.

Birinci aşamanın kazanına Iphone X, ikinci aşamanın kazanına ise  para ödülü verilecek.

**Üniversitemiz Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü 3. Ve 4. Sınıf öğrencilerinin katılımına açıktır.

HEMEN BAŞVUR!

Yarışma Tarihi: 28 Şubat Çarşamba Saat: 15.00
Yarışma Yeri: Mühendislik Binası B410 Numaralı Laboratuvar
Daha fazla bilgi için:
 www.obss.com.tr/academic

Not: Yarışmaya katılım gösterecek olan öğrencilerimiz alacakları kupon ile yarışma saatindeki derslerinden muaf sayılacaklardır.
Sorularınız için; kariyerdestek@yeditepe.edu.tr
Tel : 0216 578 00 00 - 3254

Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Ofisimizi Sosyal Medyada da Takip Edin!