Okul Öncesi Eğitiminde Bütünleştirici Yaklaşımlar Sempozyumu

okul_oncesi

Yeditepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümü olarak Hatay Özel Okulöncesi Eğitim Kurumları Derneği (HATOK-DER) iş birliği ile 22-23 Ekim tarihlerinde Antakya, Hatay’da 2. Farklılıklarımız Zenginliklerimizdir: Okul Öncesi Eğitiminde Bütünleştirici Yaklaşımlar başlıklı sempozyumun gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Sempozyum ana temamız ışığında okul öncesi eğitiminde bireylerin kişisel farklılıkları ele alınarak, mutlu ve sağlıklı bireyler olarak gelişip büyüyecekleri olanakların, bütünleştirici eğitim ortamlarının oluşturulmasına yönelik çalışmalar, bilgi ve deneyimlerin paylaşılması ve iş birliklerinin artırılması amaçlanmaktadır.

Bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan Farklılıklarımız Zenginliklerimizdir: Okul Öncesi Eğitiminde Bütünleştirici Yaklaşımlar sempozyumuna katılımınızdan mutluluk duyacağız.