Prof. Dr. Serkan Topaloğlu ile Mezunlarımız Gözde Güvendi ve Oğulcan Burak Boz, Bloomberg HT’ye Konuk Oluyor

YUTTO’da İş Dünyasına Atılan Adımlar

İş Fikri Nasıl Hayata Geçirilir?

Yeditepe Üniversitesi, kuruluşunun 25’inci yılında, geleceğe ışık tutan projelerini, AR-GE çalışmalarını ve üniversite-sanayi işbirliklerini ekrana taşıyor. Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi, akademisyenleri, öğrencileri ve mezunlarıyla gelecek vizyonunu anlatıyor.

Yeditepe Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (YUTTO) Müdürü ve aynı zamanda Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Serkan Topaloğlu ile mezunlarımız, Q-Meas iş fikri kurucu ortakları Gözde Güvendi ve Oğulcan Burak Boz, 01 Mayıs 2021, Cumartesi günü, saat 11.35’te, Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programına konuk oluyor. Programda Prof. Dr. Serkan Topaloğlu, YUTTO’nun faaliyetleri hakkında bilgi verirken Gözde Güvendi ve Burak Boz girişimcilik serüvenlerini, teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini anlatıyor.