Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü Doktor Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları (Temmuz 2019)

T.C.
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ DEKANLIĞI’NDAN

14/06/2019 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümünde ilan edilen 1 adet Doktor Öğretim Görevlisi kadrosuna yapılan başvurular değerlendirilmiş olup, ön değerlendirme sonuçlarına göre aşağıda isimi yazılı kişi/kişiler 18/07/2019 tarihinde saat: 10:00, Hukuk Fakültesi, Hukuk –İktisadi İdari Bilimler Binası, Z-01 no’lu salonda yapılacak olan sınava girmeye hak kazanmışlardır.

Adayların Adı- Soyadı ;

Asil Aday

Şevket Cem ONAT

18 Temmuz 2019 tarihinde saat 10:00’da gerçekleştirilecek olan Dr. Öğretim Üyesi kadrosu dersi değerlendirilmesine katılacak olan adayların sorumlu olduğu konular aşağıdaki gibidir.

1. Estetik ve Sanat Felsefesi alanında çağdaş sanat ile ilişkili bir konuda deneme dersi sunumu.

2. Küratöryel teoriler ve pratikler ile ilgili konuda deneme dersi sunumu.

3. Sanat ve kültür işletmeciliği alanında bir konuda deneme dersi sunumu.

Yukarıdaki konuların birine dair hazırlanacak olan 30 dakikalık sunum adaylar tarafından Hukuk binası Z-01 numaralı derslikte sunulacaktır.