Sürekli Eğitim Merkezi - Global Öğretmenlik Sertifika Programı

Kayıtlar 31 Ocak 2020 saat: 15.00’a kadar devam edecektir.

Eğitim Tarihi:  10.02.2020 - 05.06.2020

Eğitim Saatleri: 18.00 - 21.00

Eğitim Yeri: Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşimi

Eğitim Bedeli: KDV Dâhil 4.750 TL

Ön kayıt olmak için tıklayınız.

Global Öğretmenlik Sertifika Programı (GTCP) Uluslararası Bakalorya Organizasyonu (IBO) tarafından tanınan bir sertifika programıdır. Program, eğitim ve öğretimde IB sertifikası gereklilikleri doğrultusunda tasarlanmıştır ve bu da katılımcıların IB Diploma Programında ders vermek için gerekli bilgi ve yetkinlikleri edinmelerini sağlamayı hedeflemektedir. Sertifika sahipleri, IB tarafından verilen bu sertifika ile IB’nin program yetkilendirmesi ve değerlendirmesi ile ilgili mesleki gelişim gerekliliklerini yerine getirmiş olacaklardır. Türkiye'de ilk ve tek olarak "Sertifika Programı" şeklinde verilen IB Diploma Öğretmenliği programını sizlere sunuyoruz. Dünyada çok az üniversiteye tanınan bu yetkinliğe sahip Yeditepe Üniversitesi kalitesi farkıyla kendini geliştirmek isteyen tüm katılımcılarımızı bekliyoruz.

Eğitim hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız.

Yer: Rektörlük Binası, 5. kat, Mavi Salon

Sınav başlangıç saati: 10.00

Sınav süresi: 120 dk.

*Sertifika ücreti 265 USD olarak ayrıca tahsil edilecektir.

Program hakkındaki tüm sorularınız için Eğitim Operasyon Uzmanı Gizem Ayrancı gizem.ayranci@yeditepe.edu.tr (0216 578 07 12) iletişime geçebilirsiniz.

yeditepesem@yeditepe.edu.tr

Bizi Takip Edin!