Uluslararası İşletme Yönetimi Almanca (Hazırlık) Bölümü Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme ve Sınav Duyurusu (Haziran 2020)

T.C.
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ

İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI’NDAN

28.02.2020 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Almanca Uluslararası İşletme Yönetimi (Almanca) Hazırlık Bölümünde ilan edilen 1 adet Öğretim Görevlisi kadrosuna yapılan başvurular değerlendirilmiş olup, ön değerlendirme sonuçlarına göre aşağıda ismi yazılı kişiler 19.06.2020 tarihinde saat 12.00’de, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Hukuk Binası, 442 no’lu salonda yapılacak olan sınava girmeye hak kazanmışlardır.

Adayların Adı-Soyadı;

ÖĞRETİM ÜYESİ DIŞINDA KALAN KADROLARA YAPILACAK ATAMALARDA KULLANILACAK OLAN ÖN DEĞERLENDİRME TUTANAĞI

SIRA

ADI-SOYADI

ALES PUANI

ALES PUANI 40%

KPDS/ÜDS-YÖKDİL

KPDS/ÜDS PUANI 60%

LİSANS NOTU, 100'LÜK

TOPLAM PUAN

Meral Yıldırım

Meryem Kılıç

ÖĞRENCİLERİN SINAVA GELİRKEN DİKKAT ETMESİ GEREKEN KONULAR

1. Maskenizi yanınızda bulundurmalı ve kampüse girmeden önce maskenizi takmalısınız.
  2. Sınav esnasında sosyal mesafe şartı ile maskelerinizi çıkarabilirsiniz.
  3. Kampüs girişleri üst kapı güvenlikten yapılmakta olup kampüse girişlerde ateş ölçümü yaptırmanız gerekmektedir. (Ateşi 37.8 in üzerinde olanlar sınav alanına alınmayacaktır.)
  4. Astım hastası olan öğrenciler doktor raporu ile astım ile ilgili spreylerini getirebilir.