Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümünden İki Yeni Başarı

Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Özlem Mutaf Büyükarman ve Bölümün Lisansüstü Burslu Öğrencileri Gözde Umur (Doktora Aşamasında) ve Aslıhan Tatlıgil Üniversitemizi ve Grafik Tasarımı Bölümünü temsilen 72. Devlet Resim Heykel Müzesi Yarışması’nda Özgün Baskı Resim Dalında sergileme kazandılar. Serginin açılışı Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katılımı ile 6 Mayıs 2015 tarihinde Kültürpark Sanat Galerisi, Alsancak İzmir’de gerçekleştirildi ve açılışa üniversitemizi temsilen Grafik Tasarımı Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Özlem Mutaf Büyükarman katıldı.

Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Özlem Mutaf Büyükarman ve Bölümün Lisansüstü Burslu Öğrencileri Gözde Umur (Doktora Aşamasında), Aslıhan Tatlıgil ve Selin Yaprak Türkölmez Üniversitemizi ve Grafik Tasarımı Bölümünü temsilen 4-11 Mayıs 2015 tarihinde 3. Uluslararası İzmir Sanat Bienali’ne katıldı. Ayrıca Yüksek Lisans Burslu Öğrencisi Selin Yaprak Türkölmez de bienalde plaket aldı.