Yeditepe Üniversitesi Konfüçyüs Enstitüsü Açılıyor

Yeditepe Üniversitesi, Konfüçyüs Enstitüsü açılış töreni, 27 Eylül Çarşamba günü, üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu’nda, 10.30’da gerçekleştirilecektir.

Yeditepe ÜniversitesiKurucu ve Onursal Başkanı Bedrettin DALAN, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi YU Hongyang, Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu QIAN Bo, Rektörümüz Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl ve Nankai Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. YANG Kexin’in açılışı yapacağı törende, Yeditepe Üniversitesi öğrenci kulüpleri performanslarını sergilerken “İpek Yolu ile Bağlanan Dostluk” İsimli Fotoğraf Sergisi gezilebilecek. Türkçe ve Çince konuşmalarla sürecek program sırasında simultane çeviri yapılacak.

Program:

• 10.30 Karşılama – İkram
    İpek Yolu ile Bağlanan Dostluk” İsimli Fotoğraf Sergisi
  • 11.00 Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Kulüplerinin Performansları
  • 11.30 Açılış Konuşmaları
    Prof. Dr. Canan AYKUT BİNGÖL – Yeditepe Üniversitesi Rektörü
    Prof. Dr. YANG Kexin - Nankai Üniversitesi Rektör Yardımcısı
    QIAN Bo – Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu – HANBAN tarafından gönderilen kutlama mesajının okunması
    YU Hongyang - Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi
    Bedrettin DALAN – Yeditepe Üniversitesi Kurucu ve Onursal Başkanı