Yeditepe Üniversitesi,Sürekli Eğitim Merkezi “Yaz Dönemi'' Eğitim Kayıtları Devam Ediyor !

Dijital Marka Eğitimi

Başarılı bir yönetim için pazarlama ve marka yönetiminin birbiri ile etkileşim halindeki olması ve her iki alanda da belli seviyede bilgiye sahip olunmasını gerektirmektedir. Eğitimimizde bu konulara dair hem teorik bilgiler hem de önde gelen başarılı markalara dair örnekler katılımcılara aktarılacaktır.

7 – 29 Temmuz  2018 tarihleri arasında Cumartesi ve Pazar günleri 10.00 – 16.00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Eğitim Süresi: 8 Gün / 40 Saat

Eğitim Bedeli: 3.000 TL (KDV Dahil)

**Yeditepe Üniversitesi ve İstek Vakfı Okulları öğrencilerine, çalışanlarına ve mezunlarına %10 indirim yapılacaktır. İndirimli ücret KDV Dahil 2.700 TL'dir.

Detaylı bilgi ve ön kayıt için Sürekli Eğitim Merkezi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Grafik Tasarım Eğitimi

Sıfır ve giriş seviyesindeki katılımcılara ilk hafta fotoğraf eğitimi ile başlayarak dört haftanın sonunda ellerinde sekiz farklı görsel proje ile programın tamamlaması amaçlanmaktadır.

Eğitim Süresi: 8 Gün / 40 Saat

Eğitim Bedeli: 2.000 TL (KDV Dahil)

**Yeditepe Üniversitesi ve İstek Vakfı Okulları öğrencilerine, çalışanlarına ve mezunlarına %10 indirim yapılacaktır. İndirimli ücret KDV Dahil 1.800 TL'dir.

Web Tasarım Eğitimi

Web projeleri geliştirmek isteyen, kendi web tasarım firmalarını kurmak ya da freelance tasarım yapmak isteyenler için gerekli olan yazılım bilgilerini vermek hedeflenmektedir.

1 – 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında Pazartesi – Çarşamba - Cuma günleri 18.30 – 21.30 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Eğitim Süresi: 11 Gün / 33 Saat

Eğitim Bedeli: 2.000 TL (KDV Dahil)

Erken kayıt fırsatı : 1 Temmuz 2018 tarihine kadar %7 indirimli ücret KDV Dahil 1.860 TL

Yeditepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi TÜSEM Konseyi üyesidir.
İnönü Mah. Kayışdağı Cad. 26 Ağustos Yerleşkesi 34755 Ataşehir - İstanbul
Tel: 0 (216) 578 00 00 Fax: 0 (216) 578 00 00
yeditepesem@yeditepe.edu.tr

Sürekli Eğitim Merkezini Sosyal Medyada da Takip Edin !