Prof. Dr. Mehtap Kaçar "Celebrating Joy in Internal Medicine" ödülünü kazanmıştır.

Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mehtap Kaçar, İç Hastalıkları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen 22. Avrupa İç Hastalıkları Kongresinde, "Evaluation of the Effects of the Course Titled ‘Healthy Living’ on Healthy Lifestyle Development Behaviors in Medical Students” proje başlığıyla, hekimlerin sağlığını koruma ve geliştirme amacıyla yürütülen en inovatif projeye verilen Celebrating Joy in Internal Medicine ödülünü kazanmıştır. Prof. Dr. Prof. Dr. Mehtap Kaçar’ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.