Yeditepe Üniversitesi olarak, Geleneksel Akademik Ödül Törenimiz “YuniYEAR”ın on birincisini gerçekleştirdik

YuniYEAR

2023 yılında 25 akademisyenimiz Profesörlüğe hak kazandı:

Prof. Dr. Alper Altınanahtar, Prof. Dr. Aylin Yaba Uçar, Prof. Dr. Ayşe Gönül Demirel, Prof. Dr. Budak Akman, Prof. Dr. Burcu Gemici Başol, Prof. Dr. Deniz Kıraç, Prof. Dr. Dilek Sağlık Özçam, Prof. Dr. Ebru Kayaalp Jurich, Prof. Dr. Egemen Yılgür, Prof. Dr. Elif Birtaş Ateşoğlu, Prof. Dr. Elif Sungurtekin Ekçi, Prof. Dr. Erde Can, Prof. Dr. Figen Atalay, Prof. Dr. Fuad Aliew, Prof. Dr. Gonca Kızılkaya Cumaoğlu, Prof. Dr. Hakan Atalay, Prof. Dr. Hayriye Senem Göl Beşer, Prof. Dr. Muhammed Emin Özcan, Prof. Dr. Muhammed Hamitoğlu, Prof. Dr. Nilüfer Ersan, Prof. Dr. Oğuz Baykara, Prof. Dr. Serkan Çelik, Prof. Dr. Şafak Karaçay, Prof. Dr. Uğur Cevdet Panayırcı, Prof. Dr. Yusuf Can Erdem.

Akademisyenlerimize cübbe ve belgelerini, Kurucu ve Onursal Başkanımız Sayın Bedrettin DALAN ile Rektörümüz Prof. Dr. Canan AYKUT BİNGÖL sundu.

Yıl boyunca gerçekleştirdikleri faaliyetler nedeniyle ödüle layık görülen öğrenci ve hocalarımıza da plaketlerini takdim ettik.

Yeditepelilerin verdiği oylarla, İdari Memnuniyet Ödülü almaya hak kazananlar da belirlendi:

Yılın En Sevilen İdari Birimi: Güvenlik Koordinatörlüğü.
Yılın En Sevilen Akademik Birimi: Mimarlık Fakültesi.
Yılın En Sevilen Personelleri: 1. Makbule Uslan 2. Rıdvan Ünver 3. Burcu Ebeler Atalay oldu.

Elif Akkaya Kuter’in sunduğu YuniYEAR’da, kıymetli keman virtüözü Canan Anderson sahne aldı.

Tüm fotoğraflara erişmek için tıklayınız.